Er zijn een hoop verschillende soorten verpakkingsmaterialen waarmee je een goede indruk kunt achterlaten op je klanten. Wanneer je gebruik maakt van kwalitatieve materialen zul je zien dat een klant zich vaak specialer voelt. Omdat het luxueuzer aanvoelt. Daarnaast kun je het ook nog naar wens bewerken met logo’s of quotes om de identiteit van je bedrijf kenbaarder te maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor kartonnen kokers die ervoor zorgen dat het product goed aankomt. Niet alleen is dit dus voor een eerste indruk goed om in te investeren, maar je zorgt er ook voor dat je product beschermt blijft. Ook kun je kijken welke vorm koker het beste past. Verkoop je bijvoorbeeld posters? Dan is het handig om te kiezen voor een ronde vorm. Maar met rechthoeken kun je ook verschillende kanten op gezien veel producten hier in passen. Natuurlijk zijn er ook kartonnen dozen die driehoekige en trapezium vormen hebben.

Wat moet er in de doos om het product te beschermen?

Een goede verzending bestaat uit diverse lagen. De doos eromheen is vaak het belangrijkste, want deze zorgt ervoor dat vuil en water niet in contact komen met het product. Maar door verschuivingen kan het alsnog beschadigen. Dit kun je het beste voorkomen door te kiezen voor bubbelplastic. Dit verzacht de val en zorgt dus voor minder beschadiging. Ook kun je kijken naar plasticsoorten waar meer lucht in zit. Dit lijken op een soort zakjes die aan elkaar versmolten zijn en deze kun je in lagen bovenop elkaar plaatsen. Ook deze breekt weliswaar de val. Je kunt er dan nog voor kiezen om een plastic folie om het product te doen of om kraftpapier te gebruiken zodat de koper de verzending ervaart als een cadeau openen. De meeste mensen worden erg blij van het openen van een cadeau, zeker als het een onverwachte verrassing is. Zo kun je als verkoper de kleinste producten speciaal maken.

Alle kantoorartikelen op één handige plek

Niet alleen zijn verpakkingsmaterialen handig om te gebruiken bij het verzenden van pakketten maar het is ook fijn als je tegelijkertijd kantoorartikelen kunt bestellen. Op deze manier kun je een één keer een hele bestelling plaatsen zonder dit te hoeven doen bij allerlei verschillende bedrijven en heb je alles bij elkaar. Ook kun je ervoor zorgen dat je kantoor of magazijn wat meer georganiseerd is door pallets te gebruiken, kabels omsnoeren of etiketten te gebruiken. Het is namelijk fijn om alles georganiseerd en op orde te hebben in een werkomgeving zodat de productiviteit omhoog kan gaan.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter